Благодарности

cholakov it | SЕО, SMM, програмиране и дизайн

CHOLAKOV IT | SЕО, SMM, програмиране и дизайн


Много сме благодарни на фирма CHOLAKOV IT за изработения сайт, който ни направиха безплатно. Много сме впечатлени от хубавия дизайн, който имаме и който си пасва с нашата идея и фондация. Начина на работа с CHOLAKOV IT е много лек и позитивен. Те разбраха нашите идеи много бързо и дори прибавиха някои иновации, които на нас много ни харесват. Професионалното им отношение към клиентите е много добро, за каквото имаме нужда са се отзовавали и са ни обяснявали как да работим със сайта, кое от къде се прави и на многобройните ни въпроси получихме доста професионални отговори. Затова с радост ще препоръчаме тази фирма и на други потенциални клиенти, защото знаем, че и те ще останат доволни от тяхната работа.

CHOLAKOV IT развива различни онлайн услуги, като графичен дизайн, IT услуги (като програмиране, разработване на уеб сайтове и приложения и др.), Оптимизация за търсачки – SEO, Маркетинг в социалните мрежи и др.

Ние тепърва сега ще ползваме онлайн рекламните им услуги като Оптимизация за търсачки СЕО и маркетинг в социалните мрежи, но сме сигурни още от сега, че ще се представят чудесно. Все пак и книги имат издадени в дадените свери, които можете да си свалите от техния сайт безплатно.

СЕО оптимизация, маркетинг в социалните мрежи, разработка на сайтове и графичен дизайн

СЕО оптимизация, маркетинг в социалните мрежи, разработка на сайтове и графичен дизайн


А и другите им клиенти, които са ползвали тези рекламни услуги чуваме, че са доста доволни и са постигнали сериозни резултати. Имат доста трафик от търсачките, както и от социалните мрежи. Хората, които са ползвали техните услуги ясно виждат, че служителите в тази фирма са много отдадени на работата си и работят много сериозно за успехите на техните клиенти. Посветеността им към работата е много голяма. Надяваме се и ние да имаме същите резултати както другите клиенти, които са ползвали Оптимизация за търсачки – СЕО и Маркетинг в социалните мрежи.

Още веднъж ви благодарим за чудесния дизайн и уеб сайт, който изработихте вече за нас!